Oslo

Oslo

Hovedpartnere

Takk for en fantastisk dag i Frognerparken!

Velkommen tilbake i 2023!

Se filmen fra Frognerparken 21.08.22

Dette skjer i Frognerparken

Ikke mange parker kan betegnes som en nasjonal skatt, men det kan man trygt si om Frognerparken. Familiefestivalen A Walk in the Park er så heldige at vi får gjennomføre vårt arrangement nettopp her, nå for tredje gang. Det at vår festival er gratis og åpen for alle, stemmer godt overens med det Frognerparken skal være

Hils på DJ Walkie

DJ Walkie er en kul fyr. Han har alltid fått høre at han er bra nok som han er. Det burde alle barn få oppleve. DJ Walkie bruker stemmen sin via rytmer og beats om noe er urettferdig, og lærer deg å gjøre det samme.

Kule DJ Walkie kommer til Frognerparken.

Møt Bjørnis

Brannbamsen Bjørnis lærer barn om brannvern. Bjørnis lærer barna å være gode forbilder for vokse og etter opplæring av Bjørnis vil du kunne være livredder i en kritisk situasjon. Vi håper du vil være med å lære mer om hva man skal gjøre for å skape trygghet.
Her kan du lese mer.

Lag musikk med Veslefrikk

Har du prøvd å pusle en melodi? Veslefrikk har med seg et ekte melodipuslespill. Med det kan du pusle din egen musikk. Det er gøy å være kreativ! Les mer.

Bli med på Miljøagentenes natursti og parade!

Miljøagentene, barnas egen miljøvernorganisasjon, mener at alle barn har rett til å si ifra og de voksne må lytte til dem. Bli med i vår natursti hvor du kommer innom mange morsomme aktiviteter. Her kan du blant annet prøve deg i vår fiskedam, lære Miljøagentsangen, klatre opp i «Rett-til-å-si-ifra-tårnet», delta i StrømSpareBingo og lage din egen miljøplakat. Barn som deltar i naturstien får sin egen miljøagenttatovering. Ca kl. 14.45 kan du ta med plakaten og delta i Miljøagentenes helt egen parade!
De 200 første barna som melder seg inn som miljøagenter på standen får en gratis miljøagent T-skjorte! Bli miljøagent du også! Velkommen!
Les mer om Miljøagentene her.

Bli med på spennende aktiviteter med OBOS

Kom til OBOS standen og lek i hoppeslott, ta bilder og kos dere med aktivitetene. Møt idrettsstjernene fra VIF Fotball, Kombinertlandslaget, VIF Hockey, Centrum Tigers basketball mm. Vi serverer gratis popcorn og slush! Kom kom!

Prøv EGONs hinderløype og få forkle

På EGONs stand kan du øve seg på å være servitør med å balansere en tallerken over en hinderløype. Som premie får du et forkle! Det er også lykkehjul som kan spinnes og en egen krok for å tegne og slappe av. På standen selger vi også kaffe til de voksne. Velkommen!

Superspennende forestilling

En veldig mystisk kasse har dukket opp fra ingensteds. Hva skjuler seg i den? Innholdet må identifiseres straks! Dette er et hasteoppdrag for Agentene.
Unge Viken Teater fyller 20 år og forestillingen “Agentene og det sjukt farlige oppdraget” er vår bursdagsgave til barn i Viken og omegn. Her kan du lese mer om forestillingen. Velkommen på teater!

Hils på Vippsi og slapp av i Null Stress-sonen

Visste du at «null stress» er en av levereglene våre i Vipps? Den er skikkelig viktig for oss – for med «null stress» i bakhodet er det veldig, veldig enkelt å ha det litt gøyere! Så: Besøk oss gjerne i Null Stress-sonen vår på festivalområdet. Her kan du ta en pause i en saccosekk, lade mobilen, eller bli med på noen enkle aktiviteter. Vi lover morsomme premier! Og vi gleder oss til å treffe deg.

Gøy med bil - tegn hos Volvo Car Stor-Oslo

Vi vet at barn liker å tegne, og denne gangen er det lov å tegne rett på en av våre Volvoer. Det er også andre morsomme aktiviteter på standen.
Bli med i Volvo Car Stor-Oslo sin enkle konkurranse: gjett antall dekkventiler i bollen.
Hovedpremien er en helg for familien på Norefjell Ski & Spa med gratis lån av en helelektrisk Volvo XC40 Recharge. Vinneren får opphold til hele familien i Villa Suite med 3 soverom, frokost inkl. samt middag i Matbaren på lørdag inkl.mineralvann. I tillegg trekker vi to heldige vinnere som vinner ett valgfritt Volvo barnesete. Vi sees i Frognerparken!

Program

Denne augustdagen i Frognerparken gir deg muligheter for mange spennende opplevelser og aktiviteter. Fra scenen kan du oppleve underholdning både fra DJ Walkie og Brannbamsen Bjørnis. I det fantastiske parkområdet vil det være mulighet for å delta på mange ulike aktiviteter.

Arenakart


Følg med på Facebookarrangementet!Nasjonale samarbeidspartnereLokale samarbeidspartnere