Trondheim

Trondheim

Hovedpartnere

For en dag vi hadde sammen på Leangen.

Publikum satte virkelig pris på arrangementet A Walk in the Park. Til tross for skikkelig ruskevær stilte barnefamiliene virkelig opp og deltok på de mange aktivitetene og flokket seg foran scenen når vår alles helt Brannbamsen Bjørnis kjørte sitt show. DJ Walkie fikk også fremført sin låt og tatt bilder med mange barn. Vi gleder oss allerede til neste år .

Dette skjer på Leangen

På tomta der Leangen travbane ligger i dag, skal det utvikles et levende boligområde for folk i alle aldersgrupper og livsfaser. Bydelen skal oppleves som nyttig, tilgjengelig, trygg og attraktiv å bevege seg gjennom og oppholde seg i. Beboere skal få et bredt hverdagstilbud i umiddelbar nærhet. Dette vil bidra til å gjøre hverdagen enkel, redusere behovet for bruk av bil til daglige gjøremål og gjøre det lett å leve miljøvennlig.


Hils på DJ Walkie

DJ Walkie er en kul fyr. Han har alltid fått høre at han er bra nok som han er. Det burde alle barn få oppleve. DJ Walkie bruker stemmen sin via rytmer og beats om noe er urettferdig, og lærer deg å gjøre det samme.

Kule DJ Walkie kommer til Leangen.

Møt Bjørnis

Brannbamsen Bjørnis lærer barn om brannvern. Bjørnis lærer barna å være gode forbilder for vokse og etter opplæring av Bjørnis vil du kunne være livredder i en kritisk situasjon. Vi håper du vil være med å lære mer om hva man skal gjøre for å skape trygghet.
Her kan du lese mer.

Dyrk med Ikea

«Dyrke sammen» er en enkel aktivitet hvor barn og voksne kan leke seg fram til et grønnere hjem.
Ta gjerne med deg en gammel leke, hermetikkboks, melkekartong eller noe annet som du kan dyrke i, og som trenger nytt liv.

Kom og lek med Nardo Bil

Tar du utfordringen med å pakke en Polestar raskere en vennen din? Vi lar barna dekorere en Volvo C40 og prøve vår «racingbane» for de minste. Håper vi sees!

Lag musikk med Veslefrikk

Har du prøvd å pusle en melodi? Veslefrikk har med seg et ekte melodipuslespill. Med det kan du pusle din egen musikk. Det er gøy å være kreativ! Les mer.

Håndballaktivitet med REMA 1000

Håndball er gøy. Bli med på håndballaktivitet og prøv deg som målskårer! Sammen med spillere fra både Byåsen IL og Kolstad IL kan du teste skuddarmen og kanskje lære noen kule triks. Fine premier med frukt og drikkeflasker til alle som blir med.

Opplevelser og kos med spreke trekkhunder

Femundløpet, verdens største hundeløp stiller på Leangen sammen med Kennel Dølanvollen. Her blir det anledning til å kose seg sammen med spreke trekkhunder som alle er vant til barn. Hvis det ikke er for varmt blir det mulighet for en tur med hund og vogn. Quiz blir det også. Kom innom da vel! Les mer.

Bli kjent med den grønne bussen

Lyst til å prøve å sitte i førersetet? AtB stiller på Leangen med den grønne fine bussen fra Vy. Den vil være åpen for deg. Test førersetet og undersøk bussen. Vær våken og observant, det vil du ha nytte av i quiz-løypa, «bussruta». Start og slutt på løypa vil bli markert med bussholdeplasskilt. Alle får en liten premie ved målgang – bli med du og!

Prøv EGONs hinderløype og få forkle

På EGONs stand kan du øve deg på å være servitør med å balansere en tallerken over en hinderløype. Som premie får du et forkle! Det er også lykkehjul som kan spinnes og en egen krok for å tegne og slappe av. På standen selger vi også kaffe til de voksne. Velkommen!

Program

Det er mye å glede seg til på Leangen denne dagen. DJ Walkie, Brannbamsen Bjørnis underholder fra scenen. Det blir quiz-løype og sekkeløp, Egons hinderløype, håndballaktivitet med Rema, dyrking med Ikea og utlån fra BUA. Du finner oversikt i arenakartet.

Servering til hyggelige priser

REMA 1000 sin foodtruck blir å finne inne på festivalområdet. Her kan dere få kjøpt mat og drikke til hyggelige priser. Det blir god mat til hele framilien fra REMA 1000 og Narvesen og godt drikke fra Grans.

ArenakartFølg med på Facebookarrangementet!


Nasjonale samarbeidspartnere

Lokale samarbeidspartnere